perjantai 13. huhtikuuta 2012

Baariin! Julistan kisan!



Mistä tietää, että on vanha? Kun perjantai-iltana soi puhelin, eikä uskalla vastata, koska pelkää, että joku pyytää ulos.
Ainakaan tarpeeksi vanhana ei viitsi vaivautua mihin tahansa kapakkaan. Sen pitää sijaita joko kyllin korkealla, niin että cocktaillasia pyöritellessä voi kuvitella olevansa elämässä muutenkin näköalapaikalla, tai sitten jossain pimeimmissä syövereissä, jolloin voi harhauttaa itseään ja luulla kaivautuvansa ellei ihan Kiinaan niin ainakin omaan alitajuntaan. (Rosa Liksomin loistavassa Hytti numero 6:ssa on muuten mainio ja arvatenkin oikea kuvaus, miten käy, kun joutuu liian ylös. Esimerkkinä Juri Gagarin.)
Jotta saisin hiukan lisää liikennettä blogini keskusteluun, julistan seuraavan kisan:
Ohessa mielibaarini.
Hän, joka ensimmäisenä arvaa tai tietää oikein baarin nimen, saa palkinnoksi drinkin joko ao. paikassa (matkoja ei makseta) tai vaihtoehtoisesti missä tahansa räkälässä. Kolmen pisteen vihje: sen niminen elokuva on olemassa. Hyviä arvauksiakin arvostetaan.

10 kommenttia:

  1. Kiva kilpailu. Valistunut arvioni on että tämä on JW’s Lounge Bar Shanghaissa. Odotan palkintoani. Tosin varaa ei ole matkalippuun mutta otan mielelläni vastaan kutsusi paikalliseen räkälään.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Anonyymi. Kiitos rohkeasta arvauksesta. Suosittelen, että tsekkaat vielä kolmen pisteen vihjeen. Onko olemassa JW´s Lounge -niminen elokuva?
    Kisa on siis vielä avoinna.

    VastaaPoista
  3. Veikkaan Vertigo Moon and Grill Bar Bangkokissa!

    VastaaPoista
  4. Ja minä Vertigon veikkaaja puolestaan - turhan nopsasti painoin julkaise-näppyä, kun halusin varmistaa ykköstilani! - aloin jo ravistella ihmeissäni puhelintani. Miksi se ei soi riittävän usein perjantai-iltaisin, että ulos?!

    Siinä olet kyllä oikeassa, että ei sitä sentään ihan mihin tahansa baariin. Aika hauskat näkymät ovat myös Pariisissa Pompidou-keskuksen katolta...

    Leena

    VastaaPoista
  5. Onnea, Leena!
    Mahtava suoritus! Poistuin hetkeksi koneelta, ja eikös sieltä tullut sinä aikana täysin oikea vastaus.
    Olin varautunut pitämään kisaa yllä koko viikonlopun, mutta nyt se on sitten suljettu.
    Sopiiko, Leena, että tapaamme Vertigo-tunnelmissa Tornin Ateljee-baarissa? Yläilmoissa sekin.
    Mutta ei perjantai-iltana...

    VastaaPoista
  6. Kiitos!

    Google tietää... Kenties pääsen joskus vielä Vertigoon - pistän sinulle sitten viestiä - mutta Tornin Ateljee-baari on oikein hyvä helsinkiläinen vastine sitä ennen.

    Ja tosiaan, jonain toisena iltana kuin perjantaina!
    Leena

    VastaaPoista
  7. Leena & co: niin siinä sitten kävi. Kun oikein uhosi, löysi itsensä perjantai-iltana baarista – vieläpä erittäin hauskasta seurasta.
    Kiitos koko eilisiltaiselle naisporukalle!

    VastaaPoista
  8. Niin sitä elämä iloisesti yllättää. Tervemenoa baariin ja mihin tahansa baariin aina kun on tiedossa hyvää seuraa. Nimim. Eilen naurusta nuortunut

    VastaaPoista
  9. Ja kuinka löysitkään itsesi jopa kahdeta baarista perjantaina... Niin se elämä yllättää vaikka kuinka uhoisi muuta. Uusia baarikokemuksia kanssasi odottaen:)

    VastaaPoista
  10. Apua! Nyt paljastui, että olin peräti kahdessa baarissa, minä kelvoton...

    VastaaPoista