Lietson syvää heimosotaa: mielestäni Länsi-Suomessa kasvaneet mansikat ovat makeampia kuin itäsuomalaiset. Lisäksi ne maksavat litralta kaksi euroa vähemmän.
Satakuntalainen Ullan Pakarin kaurakakko kilpailee myös leipäkisan ykkössijasta mikkeliläisen Siiskosen kotileipomon kauraleivän kanssa.
Mitä ihmettä minulle, suurelle Itä-Suomi -ruokafanille, on tapahtumassa? Makuaistin turtuminen? Tosiasioiden myöntäminen?
En tiedä, mistä eilen pääkaupungin torilta ostamani mansikat olivat kotoisin, mutta ne maistuivat cityltä: kitkeriltä pakokaasuilta.
Satakuntalainen Ullan Pakarin kaurakakko kilpailee myös leipäkisan ykkössijasta mikkeliläisen Siiskosen kotileipomon kauraleivän kanssa.
Mitä ihmettä minulle, suurelle Itä-Suomi -ruokafanille, on tapahtumassa? Makuaistin turtuminen? Tosiasioiden myöntäminen?
En tiedä, mistä eilen pääkaupungin torilta ostamani mansikat olivat kotoisin, mutta ne maistuivat cityltä: kitkeriltä pakokaasuilta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti