Olen saanut tuoreet kolesterolilukemani.
Koska en voi tästä laihduttaa, lisätä liikuntaa tai lopettaa olematonta tupakointia, minun on ilmeisesti hylättävä kerran kuussa vaalimani lapsuuden rakkaat makumuistot: ryynimakkara ja riisisuklaa. Jo nyt voin kertoa, että kolesterolia alentava kasvirasvalevite on uusien perunoiden kanssa tylyä kyytiä.
Mutta että luopuisin mutteripannulla keitetystä napolilaisesta aamuespressosta!
Lue lisää täältä.
Älä huoli. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että ei se hyvän kolesterolin määrä nyt niin hyvä olekaan. Parasta kai siis vain nauttia tästä hetkestä turhia murehtimatta!
VastaaPoistaKiitos tutkimustiedosta. En tiedä, lohduttiko se, koska olen yrittänyt luottaa juuri tuon hyvän määrään...
VastaaPoistaMutta tästä hetkestä kannattaa tosiaan nyt nauttia. Kesä jatkuu, kesä.
Kolesteroli sitä ja kolesterili tätä. Painoindeksi sitä ja painoindeksi tätä. Ja mitä kaikkea muuta sitä sun tätää? Olen samaa mieltä edellisen Anonyymin kanssa. Nautitaan tästä hetkestä sekä kesästä, syksystä, talvesta ja keväästä. Maalaisjärkeä!
VastaaPoistaAnna
Eli huomisaamuna taas mutteripannukahvit ja täysrasvaista juustoa.
VastaaPoista