sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Suomenkieliset Jeesukset loppu

Iso ja isoisältä peritty nenäni haluaa haistaa, että pääsiäiskortit ovat nouseva trendi.
Viime jouluna postitse lähetettyjen korttien määrä laski. Niitä lähti kai jotain viisi kappaletta. Ihmiset eivät jaksa joulua, paitsi ymmärtämätön lapsi.
Pääsiäinen on isompi juhla. Vapaapäiviäkin on yksi enemmän.
Postikortin saaminen kertoo, että lähettäjä on tosiaan halunnut nähdä vaivaa. Pitää hankkia kortti ja postimerkki, jaksaa ottaa kynä käteen ja kaivaa esiin saajan katuosoite. Ihminen siis oikeasti asuu jossain muualla kuin netissä? Joku on ajatellut sinua ainakin varttitunnin!
Viime vuonna lähetin näin hienostuneita kortteja, jotka oli hankittu itse rikospaikalta, Milanon Chiesa di Santa Maria delle Grazie  -kirkosta.
Tänä vuonna ostin kortit kiltisti Tiimarista. Jäljellä oli vain ruotsinkielisiä Jeesuksia. Suomenkielisiä tipuja oli tarjolla paljon. Vielä ehtii postittaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen ehtoollinen on todella hieno. Itse yritin metsästää vanhaa lakkautettavan lapsuudenkouluni opetustaulua aiheesta mutta seurakunta nappasi sen todennäköisesti parempaan käyttöön :) Komea olisi ollut.

    VastaaPoista
  2. Täysin samaa mieltä.Tervetuloa pääsiäiskortit takaisin.Äsken juuri tupsahti postilaatikkoon viehko ruotsinkielinen Jeesuskortti..

    VastaaPoista