torstai 30. toukokuuta 2013

Saattaa sisältää tuotesijoittelua

Enää pari osaa Vallan linnaketta jäljellä. Nyt hirvittää, jos sarja päättyy liian lällysti. Pystyisikö neljäs kausi kiskomaan Birgittestä ja kumppaneista vielä lisää draamaa?
Media on kovasti suitsuttanut, miten sarja antaa todellisen kuvan politiikan kiemuroista. Missään en ole vielä nähnyt kiittelyä siitä, miten todellisen kuvan se antaa mediamaailmasta. Uskon, että se piikittää suoraan media-ammattilaisen sieluun, ajatellaanpa vaikkapa viime viikkojen tapahtumia alalla.
Rintaa jäytää, kun seuraa Torbenin epävakaata heilumista trendipellepomon ja toimituksen välillä. Siinä ei enää henkilökohtaisten suhteitten sotkuja kaivattaisi. Vai onko mediassa työskentelevällä mitään henkilökohtaista jäljellä? Kelpaako nykyisin uutiseksi vain oma henkilökohtainen kokemus?
Virkeämpänä kuitenkin pysyin, kun katsoin Vallan linnaketta enkä hallituksen välitodistuskeskustelua, vaikka 10 kilometrin lenkki jäi eilen(kin) väliin toisin kuin iki-iloisella Kataisella.
Pääministerin haastattelutunnissa sunnuntaina Kataiselta muuten kysyttiin eläkeiän nostamisesta.
Katainen totesi, että oleellisempi kysymys on se, miten saataisiin ihmiset jaksamaan paremmin työpaikoilla, ja miten työpaikkojen ilmapiiriä voitaisiin parantaa.
Hyväksi esimerkiksi pääministeri nosti Berner Oy:n. Ohjelma siis saattoi sisältää tuotesijoittelua, mutta se tässä tapauksessa sallittakoon.

2 kommenttia:

  1. Kataisen kysymys/ huoli on aiheellinen.
    Tänäpäivänä jo nippanappa 50-vuotiaat toivovat että olisivat jo siinä iässä että pääsisivät pois työelämästä johtuen työilmapiiristä. Samalla kun pörssiyhtiöt ovat velvoitettuja joka kvarttaali julkistamaan taloudelliset luvut miksi ei myös velvoiteta heitä julkistamaan rehellistä, siis ei manipuloitua, työilmapiiritutkimusta.

    VastaaPoista
  2. No hyvä ehdotus. Veisikö ei-väsynyt -pääministeri tätä eteenpäin?

    VastaaPoista