maanantai 3. syyskuuta 2012

Miehet tuubissa

Sairaalasta Glorian muotinäytökseen.
Ilahtuneena totesin, että voin yhä käyttää parin vuoden takaisia oransseja ja tiilenpunaisia sukkahousujani, jos vain jaksaisin joskus vielä pukea hameen ylle.
Muotitoimittaja Liisa Kokko tietää kaiken, mitä virkanaisen pitää ymmärtää oikeaoppisesta asustamisesta.
Hassu 1930-lukulainen sana muuten, tuo käyttämäni virkanainen. Olkaamme työläisnaisia! Myös johtavassa asemassa oleminen on työlä(i)stä.
Huomiotani kiinnittivät ultrakapeat miesten puvunhousujen lahkeet. Vain hintelille nörteillekö suunnittelijat niitä värkkäävät? Miten niihin tunkee futaajan reitensä salskea urheilijanuorukainen?
Ei pidä valittaa, että naiset yritetään tuupata kapeaan muottiin. Meillä sentään riittää valinnanvaraa.

4 kommenttia:

  1. Jos nuo puvunhousut onkin jotkut venyvää materiaalia olevat leggingsit. Nythän monet valmistajat ovat esitelleet miesten sukkahousuja ja leggingsejä. Tosin oma toiveeni olisi, ettei ainakaan noita läpinäkyviä sukkahousuja ja leggingsejä käyttäisi sen enempää miehet kuin naisetkaan ilman shortseja tai hametta. Noita on jo nähty ihan liikaa.

    VastaaPoista
  2. Läpinäkyvät leggingsit miehillä...aika huikea juttu!

    VastaaPoista
  3. Tuollaiset http://www.emiliocavallini.com/collections/cult_edition/ sukkahousut voisin ihan hyvin kuvitella laittavani shortsien kanssa. Se mitä tarkoitin noilla läpinäkyvillä leggingseillä, on se kun nuoret naiset ja tytöt käyttää niitä leggingsejä joista paistaa pikkuhousut läpi, ja sitten sanotaan t-paitaa tunikaksi, vaikkei se peitä edes pyllyä. Tuollaisia en halua nähdä sen enempää miehillä, kuin naisillakaan.

    VastaaPoista
  4. Onhan nuo ihan söpöjä. Paitsi noita marimekkoraitaisia en kykenisi käyttämään – sen verran tuli rokotetuksi niitä vastaan 70-luvulla. Ja pääkallokuosikin muistuttaisi liikaa siitä, mitä tuleman pitää.

    VastaaPoista